ArtistInfo Logo  ArtistInfo

Artist Portrait

Валерия

voc, bvoc, *1967 RU
Singer of Pop
A.k.a. Алла Юрьевна Перфилова

aka Валерия Юрьевна Перфильeва Valeriya (Russian: Валерия) is a stage name of Alla Yurievna Perfilova (Russian: Алла Юрьевна Перфилова), Russian pop singer, People's Artist of Russia (2013). Wife of Иосиф Пригожин. Mother of Анна Шульгина и Арсений Шульгин. Was married to Александр Шульгин Born: April 17, 1968, Atkarsk, Saratov region, USSR

     
Instruments
  • Vocals
  • Backing Vocals
Genres
  • Pop
  • Electronic
  • Rock
Popular Tracks   
История девушек on Лебединое озеро Татьяна Навка by Петр Чайковский & Various Artists
Замок on Лебединое озеро Татьяна Навка by Петр Чайковский & Various Artists
Прощение, полет on Лебединое озеро Татьяна Навка by Петр Чайковский & Various Artists
Нападение филина on Лебединое озеро Татьяна Навка by Петр Чайковский & Various Artists

Track list and 30sec audio provided by


Band Members
Discography


Title Artist Year Type
К СолнцуВалерия2018Album
МикроинфарктыВалерия2017Single
Сердце РазорваноВалерия2017Single
Любовь Не ПродаётсяКристина Орбакайте & Валерия2016Single
ОкеаныВалерия2016Album
Он и онаАлексей Глызин и Валерия2016Single
Сильные ЖенщиныВалерия2015Single
Ты МояВалерия И Анна Шульгина2015Single
Это Время ЛюбвиВалерия2015Album
Забывай МеняВалерия2015Single
Это Время ЛюбвиВалерия2014Single
Не Теряй МеняВалерия И Валерий Меладзе2014Single
По СерпантинуВалерия2013Album
Я Буду Ждать ТебяВалерия2013Single
Мы Боимся ЛюбитьВалерия2013Single
По СерпантинуВалерия2012Single
Русские Романсы и Золотые Шлягеры ХХ ВекаВалерия2012Album
ЛучшееВалерия2011Compil.
Во Мне Моя ЛюбовьВалерия2010Album
Песни, Которые Вы Полюбили. Best Of 2003-2010. Limited EditionВалерия2010Compil.
Империя ЗвездВалерия2010Album
Back To LoveВалерия2009Single
Wild!Валерия2008Album
Wild!/Боль!Валерия2008Single
The Party's OverВалерия2008Album
По Дороге ЛюбвиВалерия2008Single
Out Of ControlВалерия2008Album
Мега-Шоу В "Олимпийском" Live Concert In MoscowВалерия2007Album
ВалерияВалерия2007Compil.
Нежность МояВалерия2006Album
Нежность МояВалерия2006Album
Маленький самолётВалерия2005Compil.
Моя Коллекция MP3Валерия + Стас Пьеха2005Album
КлючикиВалерия2005Album
Ты ГрустишьВалерия2004Album
Страна Любви LiveВалерия2003Album
ЧасикиВалерия2003Album
Страна ЛюбвиВалерия2003Album
Глаза цвета небаВалерия2001Album
Глаза Цвета Неба. Полная ВерсияВалерия2001Album
Звездная СерияВалерия2001Compil.
Глаза Цвета НебаВалерия2001Album
Новая Звездная СерияВалерия2000Compil.
Звезды Нового ТысячалетияВалерия2000Compil.
МетелицаВалерия2000Single
Riga - МоскваВалерия2000Single
Первый Internet АльбомВалерия2000Album
Звездная СерияВалерия2000Compil.
Самое лучшееВалерия1999Compil.
Фамилия Часть 1Валерия1997Album
Моя МоскваВалерия1995Single
АннаВалерия1995Album
Побудь Со МнойВалерия1992Album
The Taiga SymphonyВалерия1992Album
The Taiga SymphonyВалерия1991Album
Валерия MP3ВалерияCompil.
De Luxe CollectionВалерияCompil.
Новое И Лучшее. Лучшие Российские ХитыВалерияAlbum
Одна, Одна...ВалерияCompil.
ArtistInfo App
ArtistInfo for iOS and ArtistInfo for Mac are presenting musicians, composers and producers that are envolved in the musical work that you are listening to in Apple Music, iTunes, or Spotify. Discover new music via the network among artists. Manage your favorite musicians and albums via iCloud and share recommendations with your friends via email, AirDrop, or Social Media.

App Store Logo     Mac App Store Logo

Acknowledgements
To all the music fans that are contributing on Discogs, MusicBrainz and Wikipedia. Thanks to Franz Flückiger for providing Storygram used to visualize band membership.
Universal Link: https://music.metason.net/artistinfo?name=%D0%92%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F
ArtistInfo Community
Most seen topics within ArtistInfo:

Top 10 Artists    Top 20 Albums
 
What others are currently looking for:

Recent Artists    Recent Albums

ArtistInfo Logo ArtistInfo by Metason © 2015-2020 Metason Logo