ArtistInfo Logo  ArtistInfo

Album Cover
Eddie Conard
Take Me As I Am

Album 2000 on Sim Records label
Jazz, Latin, R&B/Soul and Pop (Vocal, Soul-Jazz)

EDDIE CONARD – EDDIE C. Eddie is naast getalenteerd zanger en veel gevraagd percussionist ook nog eens zeer creatief componist en muziek vernieuwer. In Nederland en ver daarbuiten staat hij bekend om zijn interpretatie van Jazz, Funk, Latin, Pop en Dance muziek. Hij deelde in het verleden het podium met uiteenlopende artiesten als Sting, Chaka Khan, The Pointer Sisters, Candy Dulfer, Toto, Al Jarreau , Soul Sister and Wall Street Crash e.v.a. Als Eddie het podium opgaat is het feest. Zijn enthousiasme, glamour, warmte en explosie aan energie maken bij een ieder wat los. Naast zijn vele optredens verzorgt Eddie tevens percussie workshops. De percussie workshop geniet tegenwoordig een grote mate van populariteit. Of het nu een bedrijf, instelling of een school betreft, Eddie weet met zijn overherkenbare Amerikaanse uitstraling het publiek ademloos te boeien en te motiveren. Hij zal de deelnemers inwijden in de grondbeginselen van Afrikaanse en Zuid- Amerikaanse ritmes. Het percussie-instrument zal niet alleen besproken worden maar met name bespeeld. Dit zal uiteindelijk leiden tot een groot spektakel waarin iedere deelnemer participeert en versteld zal staan van zijn eigen kunnen. Gebleken is dat de workshop een uitermate ontspannende en enthousiasmerende werking heeft op de aanwezigen. Kinderworkshops Speciaal voor kinderen heeft Eddie C een aangepaste kinderpercussie workshop. Bijgestaan door zanger Peer, gitarist Stefan en Thijs Borsten op toetsen brengt Eddie een programma waarin hij verteld over de geschiedenis van jazz en ritme. Dit alles aan de hand van in een jazzy jasje gestoken kinderliedjes waarbij het meedoen voor de kinderen een belangrijke plaats in neemt. Net Eddie’s enthousiasme levert dat keer op keer een geslaagd feest op, ook voor de allerkleinste! Spinning Eddie is ook een veelgevraagd percussionist tijdens zogenaamde ‘spinning marathons’. Met zijn opzwepende ritmes weet Eddie als geen ander de deelnemers langdurig te motiveren.

     
Musicians
PortraitEddie Conard perc, *1956 NL
album by
Album Tracks
No Title Artist Composer Duration
1Chilling OutEddie Conard3:41
2Eu Te AmoEddie Conard4:54
3Take Me As I AmEddie Conard4:52
4Sentimental LoversEddie Conard3:26
5Stormy MondayEddie Conard3:45
6Grip On MeEddie Conard4:23
7Like A Bossa NovaEddie Conard4:46
8Early Morning LoveEddie Conard4:59
9Two Worlds ApartEddie Conard4:12
10Jasmine BreezeEddie Conard3:45
11Answering MachineEddie Conard0:21
12It's Probably MeEddie Conard6:03
13Who Is Fooling WhoEddie Conard3:25
14Broken PromisesEddie Conard5:11
15Home GroundEddie Conard0:50
External Links
Discogs Logo Discogs  iTunes Logo iTunes

  
ArtistInfo App
ArtistInfo for iOS and ArtistInfo for Mac are presenting musicians, composers and producers that are envolved in the musical work that you are listening to in Apple Music, iTunes, or Spotify. Discover new music via the network among artists. Manage your favorite musicians and albums via iCloud and share recommendations with your friends via email, AirDrop, or Social Media.

App Store Logo     Mac App Store Logo

Acknowledgements
To all the music fans that are contributing on Discogs, MusicBrainz and Wikipedia. Thanks to Franz Flückiger for providing Storygram used to visualize band membership.
ArtistInfo for Mac, iPad, and iPhone
ArtistInfo App
Universal Link: https://music.metason.net/artistinfo?name=Eddie%20Conard&title=Take%20Me%20As%20I%20Am
ArtistInfo Community
Most seen topics within ArtistInfo:

Top 10 Artists    Top 20 Albums
 
What others are currently looking for:

Recent Artists    Recent Albums

ArtistInfo Logo ArtistInfo by Metason © 2015-2020 Metason Logo