ArtistInfo Logo  ArtistInfo

Artist Portrait

Heidi Kyrö

bvoc, voc, *1978 FI, Kemi
Singer of Pop

Finnish singer, born January 8, 1978 in Kemi, Finland.

     
Instruments
  • Backing Vocals
  • Vocals
Genres
  • Pop
  • Electronic
  • Rock
Popular Tracks   
Hienot päivät on Hienot päivät by Heidi Kyrö
H.K. Disco medley on Uutta, vanhaa - ja jotatain sinistä by Heidi Kyrö
Päivänvaloon - Love Shine A Light on Vauhtihitit by Various Artists
Hooray, Hooray, It's a Holi-Holiday (Tähdet, Tähdet Kausi 5) on Hooray, Hooray, It’s a Holi-Holiday by Heidi Kyrö
Tiibetin hiekkaa on Uutta, vanhaa - ja jotatain sinistä by Heidi Kyrö
Long Train Runnin' (Tähdet, Tähdet Kausi 5) on Long Train Runnin’ by Heidi Kyrö
Eternal Flame (Tähdet, Tähdet Kausi 5) on Eternal Flame by Heidi Kyrö
Sielu lentää levoton on Maja by Heidi Kyrö
Sateenkaaritie on Maja by Heidi Kyrö
Maja on Maja by Heidi Kyrö

Track list and 30sec audio provided by

Discography


Title Artist Year Type
Long Train RunningHeidi Kyrö2019Single
LumiukkoHeidi Kyrö2015Album
Uutta, Vanhaa - Ja Jotain SinistäHeidi Kyrö2013Album
Murheellisia AamujaHeidi Kyrö2011Album
MajaHeidi Kyrö2011Single
MajaHeidi Kyrö2011Album
Tokyo MetroHeidi Kyrö2010Single
IrtiottoHeidi Kyrö2006Album
IrtiottoHeidi Kyrö2005Single
Sinä, Minä, Hän - Kaikki ParhaatHeidi Kyrö2004Compil.
Aina VaanHeidi Kyrö & Just2004Album
Sinä, Minä, HänHeidi Kyrö2003Single
Teit Sen TaasHeidi Kyrö2001Album
KevätHeidi Kyrö2001Single
Portti Sydämeen /SurusilmäinenHeidi Kyrö / Petri Hervanto1999Single
Kanssasi Jokainen Aamu / AurinkoonHeidi Kyrö1999Single
JäätelösuudelmaHeidi Kyrö1999Single
Portti SydämeenHeidi Kyrö1999Album
Tuut Mua RakastamaanHeidi Kyrö1998Album
C'est La VieHeidi Kyrö1998Single
Päivänvaloon / Valaise TieHeidi Kyrö / Toni Rossi1998Single
Joulu Josta UneksinHeidi Kyrö1998Single
Tuu BailaamaanHeidi Kyrö1997Single
ParhaatHeidi Kyrö1997Compil.
Ethän Suremaan JääHeidi Kyrö1996Single
Minä Ja AlexHeidi Kyrö1996Single
Rakkauden PalapeliHeidi Kyrö1996Album
Tykkään SustaHeidi Kyrö1995Album
Heidi KyröHeidi Kyrö1994Album
Sun Suomineitos Oon/ FillarikesäHeidi Kyrö1994Single
Mä Miksi Lähtenyt En Silloin / Särkyneitten Sydänten KerhoHeidi Kyrö / Mika Pohjonen1993Single
Syksy / HarhakuviaHeidi Kyrö Ja Lasse Hoikka & Souvarit1993Single
External Links
Homepage Logo Home Page  MusicBrainz Logo MusicBrainz  Discogs Logo Discogs  iTunes Logo iTunes  Spotify Logo Spotify  

  
ArtistInfo App
ArtistInfo for iOS and ArtistInfo for Mac are presenting musicians, composers and producers that are envolved in the musical work that you are listening to in Apple Music, iTunes, or Spotify. Discover new music via the network among artists. Manage your favorite musicians and albums via iCloud and share recommendations with your friends via email, AirDrop, or Social Media.

App Store Logo     Mac App Store Logo
ArtistInfo for Mac, iPad, and iPhone
ArtistInfo App
Universal Link: https://music.metason.net/artistinfo?name=Heidi%20Kyr%C3%B6
ArtistInfo Community
Most seen topics within ArtistInfo:

Top 10 Artists    Top 20 Albums
 
What others are currently looking for:

Recent Artists    Recent Albums

ArtistInfo Logo ArtistInfo by Metason © 2015-2019 Metason Logo